زردچوبه در بین غذاهای آسیایی مصرف بالایی دارد. ایرانیان هم از زردچوبه بعنوان چاشنی اصلی در غذاهای خود استفاده می کنند. این گیاه ، خواص بیشماری برای سلامتی بدن دارد که در این مطلب آنها را کامل و مفصل بیان می کنیم. در ضمن، مطالب این پست بر طبق جدیدترین تحقیقات پژوهشگران و دانشمندان تهیه شده است.
زردچوبه چیست؟
- زردچوبه ادویه ای است که از گیاه زردچوبه بدست می آید و معمولاً در غذاهای آسیایی استفاده می شود.
- ادویه دارای طعم گرم و تلخ است و اغلب برای طعم و یا رنگ پودر کاری، خردل، کره و پنیر استفاده می شود.
- ریشه زردچوبه نیز به طور گسترده ای برای دارو استفاده می شود.
- حاوی یک ماده شیمیایی زرد رنگ به نام کورکومین است که برای رنگ آمیزی غذاها و لوازم آرایشی استفاده می شود.
- زردچوبه همچنین به عنوان انما برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده استفاده می شود.
استفاده های زردچوبه در طب سنتی
زردچوبه برای آرتریت، سوزش سر دل (سوءهاضمه)، درد مفاصل، درد معده، بیماری کرون و کولیت زخمی، جراحی بای پس خونریزی، اسهال، گاز روده، التهاب معده، از دست دادن اشتها، زردی، مشکلات کبدی، عفونت هلیکوباکتر پیلوری، زخم معده، سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، اختلالات کیسه صفرا، کلسترول بالا، بیماری پوستی به نام لیکن پلان، التهاب پوست ناشی از تابش و خستگی مفید است.
همچنین برای سردردها، برونشیت، سرماخوردگی، عفونت ریه، فیبرومیالژیا، جهش زایی، تب، مشکلات قاعدگی، خارش پوست، بهبودی پس از عمل و سرطان استفاده می شود. سایر موارد استفاده عبارتند از: افسردگی، بیماری آلزایمر، تورم در لایه میانی چشم، دیابت، احتباس آب، کرم ها، بیماری های خود ایمنی به نام لوپوس اریتماتوز سیستمیک (SLE)، سل، التهاب مثانه و ادراری و مشکلات کلیه.
بعضی افراد با اعمال زردچوبه به پوست به درمان درد، عفونت قارچی، پیچ خوردگی و تورم، کبودی، گزش حشرات، عفونت چشم، آکنه، بیماری های التهابی پوست و زخم های پوستی، جراحت داخل دهان، زخم های چرکی و بیماری های لثه می پردازند.
...
سایر خواص مهم زردچوبه را در لینک اصلی زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۴/۳۱