همه افراد طالبی را به عنوان میوه ای می دانند که در روزهای گرم تابستان مصرف می شود. طالبی شیرین و خوشمزه است و فواید زیادی دارد. شیرین بودن طالبی یکی از دلایلی است که مردم آنرا بعنوان میوه می شناسند؛ اما در واقع سبزی است که به خانواده خیار تعلق دارد که شامل اعضای دیگری مانند خربزه، کدو و کدوتنبل است. اگرچه هنوز بحث های زیادی در مورد طبقه بندی آن وجود دارد، منتها مصرف کنندگان تا زمانی که شیرین و جذاب باشد، به این موضوع اهمیت نمی دهند.
حقایق جالب
- طالبی همچنین به عنوان sweet melon، rock melon، spanspek و muskmelon نیز شناخته می شود.
- می تواند از 1 تا 5 کیلوگرم رشد کند.
- برخی ادعا میکنند از آسیا آمده است، در حالیکه برخی دیگر منشا آنرا آفریقا می دانند.
- گفته می شود که طالبی 1000 سال قبل از میلاد در چین وجود داشته است.
- از طالبی در انجیل هنگامی که اسرائیلی ها بعد از ترک مصر در بیابان سرگردان بودند، صحبت شده است.
- بزرگ ترین تولید کننده طالبی در جهان چین است که حدود 55 درصد از کل طالبی جهان را تولید می کند.
- طالبی در ترکیه، آمریکا، مصر، هند، ایران، مکزیک، اسپانیا و رومانی هم کشت می شود.
روشهای مصرف
1-روشهای ساده
- آنرا بصورت قطعات کوچکی خرد کرده و قبل از خوردن خنک کنید.
- از آن در سالاد میوه، به عنوان پیش غذا، بصورت بستنی و یا فالوده استفاده کنید.
- قطعات طالبی را به ماست یونانی اضافه کنید و به جای بستنی مصرف کنید.
- با مخلوط کردن آن با آناناس، انبه و نارگیل تازه، سالاد میوه درست کنید.
- کباب میوه ای با توت فرنگی یا میوه های دیگر درست کنید و روی آن شکلات ذوب شده بریزید.
- قطعات مکعبی یا گرد طالبی را به لیوان آب و یا لیموناد اضافه کنید.
طالبی را بعد از برش، در یخچال نگه داری کنید و توصیه می شود قبل از برش، شسته شود. طالبی باید ظرف سه روز بعد از باز شدن، خورده شود چون بد خواهد شد و می تواند باعث توسعه سالمونلا شود. طالبی که سفت، سنگین و متقارن و بدون هیچ گونه لکه یا آسیب دیدگی و نقاط نرم باشد، انتخاب کنید.
...
برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:
- ۹۸/۰۵/۰۳