پلی فنول ها نوعی ترکیبات شیمیایی هستند که برای سلامتی مفیدند. این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی اند و معمولا در سبزیجات، میوه ها، حبوبات، شکلات، ادویه جات و برخی نوشیدنی ها یافت می شوند. خواص و مزایای پلی فنول ها به زیست فراهمی (میزان یک ماده در خون) و همینطور به مقدار مصرف آنها بستگی دارد. بهترین راه برای تامین مقدار روزانه مورد نیاز پلی فنول استفاده از مواد غذایی حاوی این ترکیب است.
چهار نوع اصلی پلی فنول در مواد غذایی مختلف وجود دارد که عبارتند از:
1-فنولیک اسید
فنولیک اسید در انواع سبزیجات، میوه ها و غلات سبوس دار یافت می شود. این اسید دارای خواص آنتی اکسیدانی است و باعث کاهش التهابات و جلوگیری از آسیب دیدن سلول های بدن در اثر اکسیداسیون رادیکال های آزاد می شود. علاوه بر این، دیواره های روده نیز به سادگی می توانند این نوع پلی فنول را جذب کنند.
توصیه می شود که از غذاهای حاوی فنولیک اسید به طور منظم در برنامه غذایی تان استفاده کنید. این مواد غذایی عبارتند از:
- سیب
- مرکبات
- توت
- گیلاس
- آلو
- چای
- قهوه
- غلات
- ذرت
...
ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۰۳