در این مطلب که نوشتن آن چندین روز به طول انجامیده است نتایج تحقیقات جدید چند موسسه معتبر پزشکی درباره خواص تخم شنبلیله و نحوه استفاده اصولی از آن در اختیار شما قرار می گیرد. شنبلیله قرن ها توسط مردم در دیگر نقاط جهان مصرف شده اما اخیرا در غرب مورد توجه قرار گرفته است.
گیاهانی مانند شنبلیله نه تنها مغذی هستند، بلکه می توانند از مزایای سلامتی فراوان برخوردار باشند. بیشتر بخوانید تا بدانید چگونه شنبلیله می تواند به بهبود سلامت کمک کند.
شنبلیله چیست؟
شنبلیله از سبزیجات برگی بومی خصوصا در ایران است که بخاطر ارزش غذایی و معطر بودن، به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. مدت هاست که از آن در ساخت داروهای سنتی جهت کاهش درد، کاهش مشکلات گوارشی و درمان بیماری های پوستی مانند جوش، اگزما و التهاب استفاده می شود.
شنبلیله در هند با نام methi شناخته می شود و به عنوان یک چاشنی در پخت و پز و ادویه های هندی بکار می رود. از شنبلیله تازه در سالاد و از نوع پخته یا خشک شده آن در دیگر غذاها استفاده می شود. یکی دیگر از ویژگی های متداول و مرسوم، استفاده از آن به عنوان یک داروی ضدعفونی کننده است.
امروزه اغلب افراد مبتلا به دیابت و افرادی که برای حفظ سطح نرمال چربی خون تلاش می کنند، از این گیاه استفاده می کنند.
شنبلیله به عنوان یک مکمل غذایی، در کپسول های حاوی پودر دانه بکار برده می شود که اغلب قابل اختلاط با سایر غذاها و مایعات هستند. بعلاوه از برگ های شنبلیله به همراه آب گرم می توان چای درست کرد.
ترکیبات فعال شنبلیله
بسیاری از مزایای شنبلیله به خاطر ساپونین های موجود در آن است، ترکیباتی که به محافظت در برابر سرطان ها کمک می کنند و کلسترول، قند و چربی خون و خطر ابتلا به لخته های خون و سنگ کلیه را کاهش می دهند.
تریگونلین، یکی دیگر از ترکیبات شنبلیله است که مزایای سلامتی زیادی دارد و دارای اثرات ضد باکتریایی، ضد ویروسی، کاهش چربی، کاهش قند خون، اثرات ضد تومور و حفاظت از مغز است.
...
برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک اصلی زیر کلیک کنید:
- ۹۸/۰۵/۲۷